24 oktober 2023

Jetlag och kundtjänst

Sov inte många timmar i natt, men det är som det brukar. Vaknade efter två timmar och var väl vaken i fyra, för att sedan slumra till ett par timmar igen. Nu har jag bestämt mig för att ta tag i vikten som gått upp lite för mycket efter sex månader i Europa med resande, bröllop och 60-årsfirande bara för att nämna något. Tog mig ner till Almaspuris gym. Det var inte mycket att hurra över Rangliga maskiner, böjda stänger och bänkar som flyttade på sig. Klarade mig igenom mitt pass i alla fall.


Dagens lunch blev kycklingbröst med blandade grönsaker. Godare än det såg ut faktiskt.


Åkte iväg en sväng för att fixa lite ärenden och fick se olika ballongskapelser i Midvalley.


Middagen blev biff, potatis och massor av grönsaker igen. Här blir man ju lite bortskämd när jag bara kan säga till Thelma vad jag ska äta i veckan och så dukas det bara fram, vägt och mätt efter konstens alla regler.


Michi och Magnus är ju i Dusseldorf den här veckan och Kevin och Carro ska få barn vilken dag som helst så Andreas och jag tar hand om kundtjänst. Riktigt kul faktiskt. Jag kan ju inget och har inget system att gå in i, men jag har ju någonstans levt med en handskförsäljare sedan 1986 och att socialisera och vara trevlig över telefon är ju inte så svårt. Det blev till att ta anteckningar och be Michi fixa när han hinner mellan mässbesöken. Det funkade alldeles utmärkt. Nu kör vi så här resten av veckan. Jag tar telefonen efter lunch vilket blir mellan 19-22 här.