16 april 2014

Bangkok house och fotboll på 1 Utama

Idag skulle Mats och jag åkt en sväng till Chinatown, men jag hade missat deras flygtid. Trodee de skulle resa klockan fem, men det var redan vid tre. Vi fick ändra våra planer lite och det blev istället en lunch med Fredrik och hans kompisar, Iman och Angelo från Malaysia. Nu när de går andra terminen i elvan får de lov att lämna skolan själva. Stor sak här! Fredrik med kompisar ville utmana Mats att äta stark mat så de beställde in Tom Yam-soppa extra spicy. Inget för folk som har smaklökarna kvar... Mats klarade provet bra! Michi och Fredrik är ju lite mer vana.



Vid strax efter ett kom Jeffrey och hämtade Michi och Mats för att ta dem till Subang och planet upp till Langkawi. De var duktiga när de kom fram och gav sig direkt ut på djungelvandring.



Det blev ett högt tempo och det är ganska mycket backar så de var rätt så svettiga och trötta när de kom hem igen...



Själv åkte jag med Fredrik till 1 Utama då han skulle spela fotboll där. Det var sån otrolig fullmåne ikväll. Riktigt fint! Kul att se på deras träning. De spelar uppe på taket av ett stort shoppingcentre.



Väl hemma igen blev det middag först vid tio. Hade haft fastedag idag eftersom det är Sweas påsklunch imorgon. Annars är ju torsdagar vår andra dag varje vecka. Det blev rökt lax med scrambled eggs och Fredrik fick laxpasta. Det såg ju lite godare ut...