29 januari 2012

Anna kommer tvåa i MKIS Idol

Fredag kväll den 27 januari och dags för Idolfinal. Allt var utsålt till sista plats och spänningen var på topp. I år var det många bra sångare med och nervositeten gick nästan att ta på i salongen. Bästa finalen vi sett på alla år.




Det var en väldigt bra tävling och alla åtta finalisterna sjöng två sånger var och sedan en sång tillsammans. Det kändes skönt att Anna spikade sina två sånger, allra helst den sista som går att hitta på denna youtubeadress: http://youtu.be/YH8oXhf0MhY. Även sång nummer ett där hon spelade piano till finns här: http://youtu.be/6m9LKEUbYSY




När omröstning och allt var klart hamnade Anna på plats nummer två och det var bästa placeringen hittills. Självklart hade det varit roligt att vinna, men konkurrensen var hård och Grace, som vann, har en väldigt speciell röst och är jätteduktig!




Efter Idoltävlingen bar det av till Souled Out med Soft Touch. Chen med familj var på besök från Shanghai. Vi firade alla Daniel som idag fyllde 20 år.




Med kom även våra grannar, Duro och Lauren. Daniel blev firad från restaurangen med en snygg vikinghjälm och en kaka.




Det blev en jättetrevlig kväll där Anna och de tre killarna från jobbet försvann ner till stan och gick ut och firade Daniel.