26 mars 2022

Möte med köparna

Den lilla ekorren utvidgar sina domäner. Idag när jag kom ner för trappan så satt han inne i vardagsrummet alldeles nära trappan. Jag fick klappa i händerna och ropa för att få någon reaktion alls. Till slut pilade han ut och vi fick stänga dörrarna.


Det blev en tur till Almaspuri med datorerna som Michi kopplade in. Nu är vi online.


Grillen fick sågas till lite för att få plats. Inte så vackert, men funktionen är ju det viktigaste. Dessutom är den ju så gammal så det blir definitivt sista stationen här.


Hemma skulle Fredriks gamla säng skruvas ner. Inte lätt alltid att få ner sakerna igen... Vi fick också besök av köparna och var lite oroliga över vad de ville. Det visade sig bara att de läst något informationsblad om att det var läckage vid många fönster i Hijauan och de vill förhöra sig över hur det var hos oss. Vi har inte haft en enda läcka vid regn så det var ju lätt att svara på. Vi bestämde också nytt tillträdesdatum till 26 april och det känns väldigt skönt att få tio dagar extra, helst med tanke på att det lagts in en konferens på Langkawi 13-15 april...


Efter gårdagens samtal med Peter Karlsson insåg vi att några stora och bulkiga saker faktiskt får lämna oss. Jag lade ut annons på soffan och matbordet. Trevligt att få köpa nytt till Spanien i och för sig.



På kvällen var vi hembjudna till Åsa och Björn. Björn lagade chiligryta och Åsa blåbärspaj. Så jättegott! Michi fick Anna till bordet, men även en annan bordsdam - Pussel.


Anna flög hem en snabbis till Lerum för att träffa delar av släkten. Det blev våffelbrunch hos Nilsons. Jag blir så varm i hjärtat för de är alltid så otroligt gulliga när barnen - och även vi - kommer hem.


På kvällen blev det middag hos morfar som ordnat med räkor och kräftor. Anna var i sjunde himlen.



Så roligt att Anna åker hem i princip bara 24 timmar. Man vet ju hur otroligt uppskattat det är!