25 mars 2021

Revisorer, jobbet och nagelfix

Startade dagen med att åka med Michi in till KL Sentral för att ordna lite jobbsaker. Mitt första besök blev hos revisorerna för att lämna in handlingar för 2020 års deklarationer. Gick genom NU Sentral för att komma till kontoret. Det är fortfarande många affärer som är stängda. Fyllde på kassan på kontoret och lämnade lite choklad från Langkawi.


Bokade tid hos Younique Nails i Shoplex. Var där innan jul och det blev ett välbehövligt besök. Nu är jag fin igen :)


I England diskuteras nu om man skall behöva visa upp ett bevis på att man tagit sin Covidspruta för att gå på pubar och andra ställen. Det har diskuterats även här. Det blir ju spännande med tanke på hur länge det kan dröja innan vi får en spruta. Här i Malaysia finns ingen statistik alls över hur långt de kommit med vaccinationerna.


På kvällen blev det styrketräning. Fy vad jobbigt det var! Av de tre olika passen vi gör är detta det jobbigaste -och tråkigaste. Men, men det är väl bra att variera sig.


Så här glad var jag över att äntligen vara hemma igen. Fniss.


Har börjat läsa en relativt ny författare nu. Skrev till henne för att fråga i vilken ordning hon skrivit sina böcker. Det visade sig att hon bor i... Lerum. Hur osannolikt var inte det! Så skrev hon att nästa gång jag är hemma kan jag komma och hämta en signerad bok. Så gulligt! Nu blir det ju extra roligt att läsa böckerna eftersom vissa av dem hämtat inspiration från Lerum vad gäller miljöer.


Nu är det en vecka sedan pappa fick sin spruta och skyddet måste ju ha börjat kicka in lite grann. Det känns väldigt skönt!