26 december 2018

Annandagen - Hockey och middag hos pappa

Anna vaknade tidigt i morse och passade på att ta ett foto ut över Aspen. Det ser verkligen så fint ut i soluppgången. Lerum känns alltid mest hemma, även efter 15 år i Malaysia.


Hela familjen åkte in till stan idag. Vi hade köpt ett par handskar till Fredrik som var lite stora så vi behövde byta dem. Tur var det för nu hade priset gått ner på mellandagsrean. Roligt att gå en sväng inne i stan. Michi och Fredrik promenerade sedan vidare till Scandinavium för att möta Tobbe och Elliott och se Frölunda möta Luleå. Anna och jag gick in på NK en stund och åkte bort till Bärbel efteråt för att lämna Annas julklappar till Angelika och Stella som hon glömt lämna över på julafton.


På vägen hem åkte vi förbi mammas grav. Det är verkligen otroligt vackert med alla ljus när det är mörkt! Nu var det dags att säga hejdå tills nästa gång vi är hemma.


Framåt halvsjutiden samlades vi alla hemma hos pappa som bjöd på torsk med räkor och pressad potatis. Mums!



Familjen samlad igen. Härligt att få en pratstund med syrran, Thomas, kusinerna, pappa och Gudrun en gång till. I morgon bär det av härifrån igen.


Anna hade köpt ett spel som vi spelade på kvällen. Man skulle gissa när olika saker hände i förhållande till ett första kort med årtal man tagit. Det var riktigt roligt, men passar nog vår generation bättre. Barnen får gissa på de flesta korten, medan vi känner igen saker för vi har varit med. Vi tog över spelet från Anna och tar med det till KL.


Nu återstår den sista packningen imorgon. Vi kunde förlänga hyrbilen några timmar så Anna kan köra oss och sedan kan barnen ta bilen ut till Landvetter när de flyger lite senare.