06 oktober 2021

Kök och golv - ute på jakt

Nu var det dags att lämna in vår Toyota på service. På vägen till servicestället blev alla bilar stoppade av polisen. Man undrar alltid vad det är. Denna gång ville de se att bilen hade rätt skattemärke.


Målet idag var att titta på kök till Almaspuri. Första stoppet blev Ikea. De har mycket fint och man kan få hjälp med planeringen.



Blev lite lätt förvånad när jag kom fram till kassan och de redan hade börjat sätta fram julsakerna. Det är ju ändå 2,5 månad kvar...


Stopp två blev Signature Kitchen. En köksfirma jag hittat på nätet som var rekommenderad av många. Här var det en annan klass på sakerna, med många smarta lösningar. Det verkar vara väldigt många kök nu där man har en färg på skåp nere och en annan på överskåpen. Här var det cementgrått och petroleumblått. Väldigt snyggt, men man kanske tröttnar på det blå...


Smarta lösningar med handtag på höga överskåp så att man kunde dra ner hyllorna.


Också väldigt fräscht med högblanka skåp i vitt. Här hade de mixat med trä. Går ju även att mixa med de cementgrå skåpen.


Inbyggda kylskåp är snyggt också.


Åkte vidare till Kota Damansara för att köpa glödlampor på Tsen Lightning. Gick då även in i två kakelaffärer. Det finns mycket snyggt!



Roligt att mixa mönster i samma färg. Även lite roliga former på plattorna.



Svängde förbi Almaspuri och tog lite mått också. Nu väntar vi på besked om vi får bygga in balkongen.


På kvällen blev det spinning. Michi missade tyvärr klassen för han fick ingen taxi från jobbet. De vägrade köra för att det regnade och var kö. Så trist attityd.


Det är aktiva dagar nu på hemmafronten. Det gäller att hitta mycket saker och köra igång projekt innan vi sticker tillbaka till Europa igen.