23 februari 2013

Grillkväll på Almaspuri

Michi landade från Langkawi strax efter sju på kvällen och vi åkte direkt vidare till Almaspuri. Vi var bjudna på grillkväll av Mathias och Carl som firade att deras tredje kollega, Johan, nu hade kommit. Öven Zel och Andreas var där, samt ett par nya kompisar, Jasper i mitten, och prins Mario :)


Det var lite roligt med en kunglig höghet ibland oss. Nu kryllar det ju av sådana här i Malaysia eftersom det är en ny kung vart femte år och jag vet inte hur många som blir kungliga av släktingarna på kuppen. Mario är tydligen barnbarn till nuvarande kungen i alla fall. Han hade aldrig varit med om att göra egna grillspett och det var första gången han skar bröd, när han skivade upp lite baguette. Vi retade honom lite för han började skära i mitten... Han och Jasper skrattade gott när de såg killarnas servetter - en toalettrulle mitt på bordet. Det var ju i och för sig lite roligt :)


Alltid roligt med mat där man får göra lite själv och alla flockades runt grillen för att få sina spett klara.


Vi åkte hem vid elvatiden, men de övriga fortsatte ut till tidig morgon. Michi hade varit borta hela helgen så det var rätt mysigt att komma hem och bara sitta och prata lite också.