23 januari 2023

Äntligen en dag med bil

Jag tassade upp med Michi i morse och körde honom till jobbet så att jag skulle kunna ha bilen en dag. Man blir lite begränsad när man bara kan promenera. Ett tunt lager av snö låg ute och det var -3. Det är nog det kallaste hittills sedan jag kom hem, så det har inte varit så farligt.


Efter att ha jobbat undan på förmiddagen så åkte jag upp till pappa en sväng innan jag skulle ge mig ut med bilen. Var tvungen att ta ett foto på min barndoms utsikt.


Pappa bjöd på fika och en underbart god toscakaka som min faster bakat!


Det blev sedan en sväng till lampaffären i Lerum. Sätter alltid några lampor i fönstren på timers så ser det mysigt ut när man kommer hem. Ett par stycken hade sett sina bästa dagar så nu blev det två nya. Därefter bar det av till Allum. Som alltid blev det ju ett besök i bokhandeln. Jag brukar fota av en del böcker som är med i Låna & Läsbiblioteket så att jag har lite finare bilder att lägga ut. I Lerum vet de ju om det, men i Partille undrade de väl vad det var för galning som smög runt.


I julas var Anna inne på Stadium och köpte ett underställ för skidåningen. Andra dagen hon tog på det så blev det ett hål i byxorna. Inte ok med tanke på vad de kostade. Hon hade inte hittat kvittot, men väl en kopia på uttaget på kontot. Beväpnad med detta gick jag till butiken. De lyckades hitta och skriva ut kvittot och det fanns ett par byxor kvar i samma storlek som jag fick med mig. Bra service!!


Det blev sedan lite springande ut och in i olika butiker och jag hittade en svart klänning med genombrutna ärmar som jag kan ha på Katies 60-årsdag. Handlade inne på Ica Maxi också och hittade en ny ostbågssort igen. Den fick stanna i affären och bara följa med hem som foto.


Michi var ute på lunchen och fick syn på detta. Det verkar finnas bävrar i Partille...



Hämtade upp honom från jobbet och han hann bara hem och byta om innan han skulle ut på affärsmiddag. Jag fick en myskväll hemma själv med en god bok och lite tv.