04 november 2021

Jobb och besök

Vår kompis Andy jobbar på MAN och hade generöst nog låtit våra killar komma dit och fota handskar i deras bilmiljö. Det blev riktigt bra bilder. Idag kom både Anna och Andy till kontoret och kikade på hur vi har det och fick sig en liten föreläsning om Soft Touch av Michi. Lite roligt ibland att få höra om olika jobb för man känner varandra som kompisar, men inte i yrkesrollen.


Idag är det Deepavali, ljusets högtid för hinduer. Vad passade då bättre än att gå och äta indisk mat till lunch i Brickfields efter studiebesöket.


Det var vi, ett helt gäng indier och oerhört mycket rökelse.


Det är utsmyckat överallt och väldigt fina sandmålningar i många shopping malls.


Mer bilder har kommit från Almaspuri. Nazrul skickar bilder varje dag. Så gulligt. Idag har de satt igen ett fönster mellan ett badrum och det som nu blir kök.


De har också förlängt köksväggen ut mot vardagsrummet med en tegelsten så vi kan gömma skåpen bakom.


Aliah, som städar på Langkawi, skickade en rolig bild på Shadow som tagit glasbordet i besittning. Hur kan det vara skönt att ligga där? Dessutom otroligt varmt.


Ikväll kom vi sent hem från jobbet, men tog oss ändå en promenad innan middagen. Så skönt att röra lite på sig och inte bara sitta på kontoret och sedan sätta sig hemma. Snart helg igen.