15 december 2022

Packning

Morgonen startade med 2022 års sista zumbaklass för mig. Lika roligt varje gång!


Väl hemma var det bara att sätta igång och packa. När dagen var slut var fyra av sex väskor klara. Jag tog mig en tur ner till 1 Mont Kiara och köpte bubbelplast så nu har jag slagit in sju tavlor totalt och lagt i hårda väskor.


Michi var iväg på lunch och hittade en ny food court. Vilken skillnad det är nu mot covidtiderna, helt smockfullt med folk!


Fredrik hade fått mail från vårt boende i Chamonix där de undrade över hur många sängar de skulle bädda och så nämnde de våningssängar. Efter lite samtal fram och tillbaka fick vi klart att det är vanliga sängar till alla. Skönt det!




Thelma skickade foton på sitt lilla hus. Hon har det på hörnan och hennes dotter, Maureen, har det till vänster. Tror inte de är på mer än 20 kvadratmeter, men Thelma är helt överlycklig över att ha något som är hennes eget.


Dagens roligaste kommentar kom från Anna idag. De fixar julmiddag tills på lördag och Fredrik fixar laxen. Anna har nu gjort köttbullar och skrev: Pluto har provsmakat och de är godkända..! Så roligt!


Imorgon bär det av. Vi läääääääängtar!!!!