09 oktober 2022

En söndag helt utan något inbokat

Idag blev det en promenad runt Mont Kiara igen med stopp för lite lunch på Tray vid Sri Hartamas Shopping Mall. De har så god och fräsch mat så vi blev lite besvikna när vi fick höra att de troligen stänger till jul. Kundunderlaget har minskat så mycket under och efter pandemin, så de tycker inte det lönar sig längre.


På vägen hem gick vi in i 1 Mont Kiara. Jag ville köpa en liten träningsväska för min telefon att ha när vi är ute och går. Nu har de helt slutat med att kontrollera vaccinationer när man går in i ett köpcentra. Så skönt!


På kvällen gick vi till Social för att äta middag och tog bland annat deras pekinganka. Hur gott som helst!


Fredrik och några av hans vänner har anmält sig till ett halvt marathon i Edinburgh i september nästa år så nu har träningen tagit fart. Han är bra på att springa och kom ju tia på tio kilometer i Angkor Wat ett år. Michi var ju också bra och sprang Göteborgsvarvet på 1,41 två gånger så Fredrik har en tid att jaga. Nu har han precis kommit igång, men har direkt tider som är jättebra!




Det är alltid roligt att ha ett mål att jobba mot när man springer. Jag har ju aldrig tyckt att själva löpträningen var rolig, men den är ju bra och att springa lopp är ju kul.