03 januari 2014

Kuah och Red Tomato

Imorse var våra gäster trötta så vi såg dem inte förrän på eftermiddagen. När Michi och jag ätit frukost åkte vi in till Kuah för att fixa lite saker. Michi behövde nya shorts bland annat. Väl där så bestämde vi oss för att åka och titta på Eagle square, Dataran Lang, som finns i Kuah. Vi har ju varit här hur många gånger som helst men aldrig besökt denna turistattraktion.



På vägen därifrån såg vi skyltar uppsatta om ett nytt torn de skall bygga alldeles vid vattnet. Vet inte om det blir ett rent utsiktstorn eller om man skall kunna äta där också.


Vi åkte vidare ner till Pantai Cenang och tog en kaffe på Starbucks och åkte sedan till Casa del Mar för att boka bord tills imorgon. Det var helt fullbokat så vi fick beställa till söndag kväll istället! Anna passade på att åka ner och ta en massage på Alun-Alun på eftermiddagen, men vi andra stannade hemma. Rätt som det var började regnet vräka ner, men det gick ju bra att bada ändå.



Vid sextiden kom våra gäster Jennifer och Kevin...


... samt Kalle hem från att ha varit och gjort en mangrovetur under dagen. De hade sluppit regnet så det var ju skönt. Inte så roligt annars när man sitter i en båt. De hade redan ätit middag och kört en repris på Cactus.


Familjen åkte så iväg själva för lite västerländsk middag på Red Tomato. Nana jobbade och vi blev lika trevligt mottagna som alltid. Gott med en pizza var det också! Anna och Fredrik mötte sedan övriga gänget nere på stranden för sista natten med gänget och Michi och jag drog oss hemåt.