12 januari 2024

Tillbaka i lite vardag

Det blev en dag hemma idag med massor av tid framför datorn. Det var mycket som behövde fixas. Fyra väskor packades upp och ordningen är återställd. Vid lunch tog jag mig en promenad för att åtminstone få mina steg. Julen är nu över och Malaysia gör sig redo för det kinesiska nyåret som i år är den 10 februari. Precis som vid jul börjar man dekorera långt innan. Rött är färgen som gäller. Passerade HM och det var väldigt mycket röda kläder!


Inne i 163 var det skyltat för fullt överallt. I och med det kinesiska nyåret går vi in i nästa zodiak i den kinesiska kalendern och nu är det drakens år som kommer.




Biografen här i 163 är nu äntligen klar och det finns tre salonger. Man bokar säte och får då även med lite mat och dryck till priset av 200 kronor. Väldigt dyrt med malaysiska mått mätt, men bra pris om det varit i Sverige.


När Michi kom hem från jobbet så blev det ett varv till och då fick även jag och min drakkompis vara med på bild. Jag är ju född i drakens år och det anses vara det bästa djuret att vara född under.


Det kändes väldigt varmt. Vi åkte från -14 till +32, så 46 graders skillnad. Rätt mycket!