28 oktober 2017

Lägenhetsvisningar och hem till Göteborg

Anna gjorde idag sitt teoriprov för tredje gången. Nu hade hon i alla fall läst boken och allt gick strålande. Nu har hon två år på sig att köra upp. I Sverige har man bara två månader på sig innan man behöver göra om teoriprovet. Det känns ju alldeles för kort. Efter frukosten och lite prat hela familjen hemma hos Fredrik stack Anna, Michi och jag iväg för att titta på lägenheter. Lägenheten Anna bor i nu är uppsagd til 27 januari och hon måste hitta något nytt. Vi träffade en agent vid Baker Street som tog oss runt i Marylebone. Vi passerade bland annat ett hus där den första Bentlyn producerades.



Vi tittade på flera ställen, vissa bättre än andra, men Anna fastnade speciellt för ett på Marylebone Road. Det var en lägenhet i två våningar så den kändes nästan som ett litet radhus. Det fanns till och med en liten uteplats. I nästa vecka skall hon kolla på fler lägenheter och det är fortfarande gott om tid att bestämma sig. Utbudet är stort.



Vi hann till och med ta en sista Londonöl innan det var dags att åka hem till Fredrik igen.



Hos Fredrik blev det lite lunch med spanska tapas som vi tagit med från Marbella. Vid strax efter fyra var det dags att säga hejdå till barnen och bege oss ut till Heathrow för resa hem mot Sverige igen. Så fort dagarna har gått, men vi har hunnit med mycket! Vi fick ta ett foto ute på flygplatsen när vi såg Prada-reklam med Soft Touch på i stora bokstäver.



När vi landade i Göteborg framåt halvelva tiden fick jag ta fram kameran igen. Denna göteborgshumor är ju underbar. Vad annars skulle en restaurang heta på en flygplats...




Det blev snabb uppackning och tvätt innan det var dags att krypa i säng. I morgon bär det av till Malaysia igen.