07 januari 2013

Chinatown och La Bodega

Idag blev det en tur ner till Chinatown. På vägen dit tog Cathrine kort på alla dessa utsmyckade lyktstolpar. Det är verkligen något man slås av här - att de sätter blommor och annat tjusigt på varenda stolpe.


Nere i Chinatown var alla redo för lite shopping. Cathrine ville bland annat ha en resväska till för hemresan.




Nere på Petaling Street sprang vi på Anna, Laila, Nicole, Sanna och alla grabbarna. De kom med lite olika påsar de också.



Nu är alla juldekorationer borttagna och det börjar skyltas med hur mycket som helst inför Chinese New Year. Här hittade vi både fina konstgjorda blommor samt kinesiska lyktor i mängder.


Mariana, Cathrine och jag tog lunch på Old China Café.



Innan det var dags att åka hem hann vi med en snabb kik på det indiska templet...



... och det kinesiska också. De ligger mitt emot varandra så det var lätt att hinna med bägge.



Blommor är något som är väldigt billigt att handla i Chinatown. Denna jätteuppsättning kostade 55 rm, vilket motsvarar cirka 120 kronor.



Vid fyra hämtade vi upp Michi vid kontoret och han tog med oss till Master Chai som med hjälp av svagström kan lösa många problem. Michi har blivit helt hjälpt med sin rygg. Mariana kände sig genast bättre i nacken efter en behandling, medan ryggen skulle behöva 15 behandlingar för att bli helt bra.



På vägen hem sedan släppte jag av Mariana och Cathrine så att de följde med Michi upp och tittade på hans kontor.



De promenerade sedan hem och fick till och med ett kort på en av våra vakter vid condot.



Alla ungdomar inklusive Fredrik och Sanna gick till Porto Romano för att äta middag. Vi andra gick till La Bodega i Bangsar och fick oss lite goda tapas.



På hemvägen skulle vi hämta upp Fredrik och Sanna i Almaspuri och då var det massor med folk där. Flera av Annas gamla klasskamrater har varit i KL och hälsat på, så det har ju varit extra kul för Anna.





En lyckad kväll för båda grupperna tror jag. Fredrik har ju skola imorgon igen så det fick inte bli för sent.