27 december 2022

Sprutor, fika i Jonsered och middag hos pappa

Anna hade fått ett par handskar av Michi i julklapp som hon behövde byta till en större storlek så det blev en tur till kontoret. Efteråt åkte vi till Partille och jag fick ta min andra bältrosspruta. Nu skall den räcka i tjugo år. Erik tog sin andra fästingspruta och ska få sin tredje i mars. Efteråt var vi väl värda en fika och åkte till Jonsereds fabriker.



Det är ju rätt häftiga omgivningar. Erik fick smaka på en kardemummabulle för första gången och den föll väl i smaken.


När vi skulle hem så tog vi småvägar genom skogen i ställe för motorvägen. Det var ett spännande äventyr och vägarna var små, sandiga och smala.


Det blev även ett stopp på Bagges Torg i Lerum. Anna och Erik gillar butiken Inred. Jag och Michi promenerade sedan hem så vi fick våra dagliga trettio minuter.


På kvällen var vi hembjudna till pappa som hade fixat fisksoppa. Vi blev nio personer tillsammans med Helene med familj.


Anna blev uppvaktad i förskott på sin trettioårsdag. Hon fick väldigt fina Ittalaskålar.


Fredrik var ute på äventyr i Luxemburg. Bland annat var de och fikade och fick en stor chokladbit som skulle doppas i varm mjölk för att bli till varm choklad. Roligt sätt att servera det på.


Väl hemma efter en fullspäckad dag blev det packning för Anna och Erik. De åker tillbaka till London i morgon bitti och packar om inför Chamonix.