10 mars 2013

FunFair och inbjudan till Sigrid Rudebecks gymnasium

Idag har jag för första gången på länge stått och sålt halsband igen. Gör nästan inga nu sedan Karin flyttade. Det är inte riktigt samma sak när man är själv. Förut blev det mer en rolig sak att göra tillsammans. Nu var det i alla fall väldigt roligt att stå på skolans FunFair och sälja igen. Jag är ju så sällan på skolan så det blev ett roligt tillfälle att träffa massor av gamla kompisar och lärare som man känt i många år.


Har också i dagarna fått en inbjudan till Sigrid Rudebecks gymnasium. Det är nu - otroligt nog - 30 år sedan vi gick ut gymnasiet. Cilla Brodin, som dragit igång det hela, hade lagt ut hela skolkatalogen på Facebook. Mina elaka barn höll på att skratta ihjäl sig när de såg sin mamma som nittonåring. Kommentarerna haglade om frisyren och annat :) Ja, den kanske inte var så snygg, men jag hade just börjat låta mitt korta hår växa ut...


En av mina klasskamrater, Malin Gustavsson numera Spratt, bor i Hongkong, och vi har träffats i Swea-sammanhang flera gånger. Båda har nu bett att klassträffen skall bli först i juni så att vi hinner hem när skolorna slutar. Vi får väl se... Skulle vara kul att träffa alla! Många har man hittat på Facebook, men inte alla.