28 oktober 2021

Vi åker till Langkawi igen

Dags att resa tillbaka till Langkawi igen. Michi åkte till Subang direkt från jobbet och jag tog med nya lister från Hijauan. Vad jag inte visste var att de var längre och jag fick knappt in dem i bilen. Han som körde såg lite förvånad ut.



Skrattade gott när jag tog en kaffe i väntan på Michi. Jag sade att mitt namn var Anne, de har väldigt svårt för Anki, men tydligen var även detta för svårt. Fniss. Anställd av James Bond.


Michi fick modella när vi fick ut listerna på Langkawi. Hur långa som helst.


På vägen till huset kom goda nyheter från den malaysiska myndigheter. Nu behöver vi inte längre ansöka om om tillstånd för att åka ut eller in i Malaysia. Karantän gäller fortfarande, men är nu nere på sju dagar. Hemma på gatan väntade vår trogne Shadow.


Vi åkte ner till Cactus och alla blev så glada. Idag var det lite fler gäster i alla fall. Fiqa, som jobbat där i alla år, skojade med Michi och sade att de slutat med öl för de har haft så många lokala gäster. Han såg helt förskräckt ut. Så började hon gapskratta. Klart de hade öl.


När vi kom tillbaka till huset hade det börjat åska och någon tycker inte riktigt om det. Han låg så nära oss som det bara gick.



Härligt att vara tillbaka. Nu stannar vi tills måndag kväll.