07 maj 2022

Äntligen lite tavlor på plats

Denna morgon startades med tavelupphängning. Vi fick upp fem i sovrummet, ett par i hallen och en vid flygeln. Sakta tar hemmet form. Fortfarande en del att göra och vi väntar på att köksfirman skall komma och göra klart innan vi åker, men nu är det beboeligt och börjar till och med bli lite hemtrevligt.


Det var sedan skönt att komma ut och ta en långpromenad runt Sri Hartamas.


När det var dags för middag åkte vi in till Pavilion i stan. Oftast håller vi oss runt Mont Kiara, men ibland får vi skärpa oss och faktiskt flytta oss härifrån.


Jag smet in på toaletten och var tvungen att smyga upp telefonen. Är det en kvinna eller en man? Med den klädseln och det håret skulle jag tippa på en man. Allt kan hända här :)


Vi hittade en tysk pub och Michi var glad över sin weissbeer och små korvar inlindade i bacon.


När vi skulle hem vid halvelvatiden så var det svårare att få taxi än vad det är på dagen. Helt otroligt vilket nattliv det är här. Det var så mycket folk ut och allt från kompisgäng till barnfamiljer.


Vilken härlig dag. Det är alltid skönt när man har fått gjort lite hemma också. Nu är alla lådor uppackade, men vi har lite mer möbler än vad vi får plats med nu när ett rum är kontor så det ser lite rörigt ut ändå i vardagsrummet. Ja ja...


Här har vi hunden som har det bäst i världen. Lördagsgos med matte. Vi bara skrattar.