05 januari 2017

Fuego på Ricos födelsedag

Fredrik ville in till Pavillion idag för att handla och alla övriga hängde med också. Efter ett tag var det dags för lunch och det blev sushi tillsammans med Anna, Sandra och Rico. Idag är det Ricos födelsedag och han fyller 27. Det blir mer firande ikväll.




Efter lunchen åkte Anna med alla sina kompisar till Mont Kiara där det blev massage som överraskning för Rico. Fredrik och jag var kvar ett litet tag till i stan. När alla kom hem var det dags att direkt byta om för nu var det bokat middag på Fuego. Restaurangen har lite konstig policy. Om man är nio eller fler så måste man ta deras fasta menyer och det finns två att välja på. Maten de har där är inte alls lika bra som på den vanliga menyn och skumma saker som grodlår ingår bland annat. Anna frågade om man inte kunde ha ett minimibelopp att spendera, men det gick inte för det var inte enligt deras policy. Anna bokade bord för 8 och sedan dök Michi och jag upp som om vi kom och överraskade Rico. Då hade Anna redan hunnit beställa från den vanliga menyn och allt var frid och fröjd.



Rico såg nöjd ut över de manschettknappar från Royal Selangor han fick av Anna och Nur. När middagen sedan var slut blev det gruppfoto på oss alla med tvillingtornen i bakgrunden.




Michi och jag valde sedan att åka hem, medan övriga åkte vidare till Helipad. Det är en helikopterplatta som man sitter på med fantastisk utsikt över hela KL. Roligt att fira sin födelsedag här!