17 juni 2022

Dags för Rörtången

Jag skjutsade Michi till jobbet idag så att jag kunde ha bilen. Mycket att fixa innan vi skall ut till Rörtången för sommaren. Förste man upp efter mig var Pluto. Det fick bli en liten leksession ute i trädgården.


Det blev sedan en rundtur för mig som startade i Allum med att köpa nya träningsskor och ett par träningsbyxor. Jag hade lämnat det jag hade med i Spanien. Köpte även en ismaskin och en champagneskål inför sommarens alla gäster. Nästa stopp blev en köttaffär i Floda och sedan Kvantum i Lerum. Däremellan hann jag med ett stopp vid mammas grav. Meddelade Helene att jag varit där och då hade hon gjort samma sak igår. Ja ja, nu är det vattnat ordentligt. Fniss.


Hemma skulle mat och kläder packas ner. Erik och Anna var snabbare och stack iväg för att hämta upp Michi. När jag skulle köra ut kom jag fel då Tingstadstunneln nu var stängd. Fick istället prova den nya Marieholmstunneln. Ute på landet regnade det när jag kom dit vid sextiden.


Installerade genast ismaskinen som satte igång att göra isbitar.


Michi fixade en fantastisk platta med korv och skinka från både Spanien och Italien.


Erik fixade en jättegod musselsoppa till oss alla. Älskar det!


Fredrik och Lucy stannade i Lerum idag och gick och åt på Piano. Skönt att få en kväll själva kan jag tänka mig. Anna och Erik firade sin treårsdag med oss. Vilken lycka!!