01 mars 2015

Frukost på La Casa

När det var dags för frukost idag traskade Michi, Clara och jag iväg till La Casa. 


Jag tog mackor med ankpastej och en äggröra med spenat som var väldigt god. Det är kul att testa nya saker! Clara skulle gett sig iväg och kollat runt i KL idag, men var lite hängig. Det har blivit mycket med värmen, ett par sena kvällar och mycket nya intryck. Istället blev det en dag hemma och att bara ta det lugnt.



Michi och jag åkte iväg till Tropicana City Mall för att titta på glasögon och Michi fick beställt ett nytt par plus byter glas i sina gamla. Väl där kom vi på att vi skulle gå på bio. Det kostar verkligen ingenting, 13 rm, dvs knappt 30 kronor. Helt fantastiskt! Vi investerade i ett par sjalar/halsdukar då det kan vara väldigt kallt inne i biosalaongen. Så snygg Michi blev...kanske inte.



Lite popcorn och dricka är ett måste också när man går på bio.



Filmen vi såg hette Kingsman - Secret Service. Jag hade läst om hur Colin Firth hårdtränat i flera månader för att kunna göra alla scener själv och vi trodde att det skulle vara en lite James Bond-liknande historia. Vilket skräp!!! Tydligen var beteckningen spänning och komedi. Den var så dålig så vi visste inte om vi skulle lämna salongen eller bara skratta åt eländet... Synd!



När vi kom hem satt Clara helt inne i datavärlden och hade börjat leta resmål för de fyra månader hon skall vara i Asien. Det är ett stort område och det gäller att börja ringa in vad man vill se. När vi skulle gå ut och äta middag ville hon fortsätta så för henne blev det lite fiskgratäng som vi hade kvar, medan Fredrik, Michi och jag gick ner till Desa Sri Hartamas och åt middag på Spicy. Det var fullt vid alla bord, men på malaysiskt vis satte de ut extra bord och stolar alldeles vid parkeringen och vips fick vi plats.Underbart! Vi skrattade gott åt den något stöddige kyparen som inte skrev ner något utan bara nickade självsäkert när vi beställde. När rätterna kom sedan så var två fel. Ja, ja, de var goda i och för sig...



Mätta och belåtna åkte vi hem och Michi åkte lite senare till Subang och hämtade hem Daniel som varit i Singapore.