14 juni 2018

Med Fredrik i London

Mitt tåg tillbaka till London gick redan halvelva. Vi strosade genom ett stormigt York bort till tågstationen. Det är så fint i York med den gamla muren som löper runt staden och de små tornen som man gjort om till kaféer.






Det var bekväma tåg. Nu åkte jag med Grand Central. Till York var det Virgin. De tågen var lite mindre, nästan så jag tyckte det var trångt.




Väl i London åkte jag direkt hem till Fredrik. Vi skulle äta lunch idag, men den fick senareläggas lite då han skulle på jobbintervju igen. Denna gång till ett företag som heter Coinweb och som jobbar med digitala valutor, något Fredrik varit väldigt intresserad av. Vi åkte till Knightsbridge och medan Fredrik gick på intervju tog jag en kaffe. Väldigt fint område!



Fredrik kom ut glädjestrålande. Jobbet var hans och han börjar på måndag. Äntligen! Han har varit så nära flera gånger och äntligen föll det på plats. Anna hade hjälpt till att förmedla kontakten så väldigt roligt för dem båda två. Nu blir det sex-sju veckor på Coinbase och sedan tre veckor på Reyl bank i Geneve. Vi gick iväg till Sloan Square i Chelsea för att äta lunch på franska Colbert.



Ett styck stolt och nöjd mamma fick bjuda sin son på lite godsaker!




Väldigt fransk restaurang mitt i London!




Vi åkte sedan in till stan då Fredrik behövde köpa en ny mobil. När vi var inne i Apple på Regent Street så vara det plötsligt två personer som ryckte två provtelefoner och sprang för allt de var värda. Säljaren ryckte bara på axlarna. Tydligen har de speciella demotelefoner som går sönder när de rycks från kablarna de sitter fast i. Knarkare, var hans ord. Det har hänt lite väl mycket nu det sista tycker jag... På kvällen skulle Fredrik ut med en KL-kompis, Erik Eriksson, så jag åkte hem till Anna. Jag var så mätt sedan lunchen så det blev ingen middag. Anna var ute och firade en kompis som fyllde 25. Efter allt vi har gjort så var det rätt skönt med en kväll hemma alldeles själv.