06 mars 2010

Familjen Jonell med vänner på besök 26 februari

Våra goda vänner Jalrups i Lerum hade vänner i sin tur som skulle på besök till Malaysia. De fick vårt telefonnummer och vår mail och vi har varit i kontakt lite från och till med tips om hur en bra resa till Malaysia skall se ut. Första gången vi pratades vid var redan förra sommaren.

Idag var nästsista dagen på deras resa, och efter rundtur i KL, Taman Negara och Langkawi hade de landat i KL igen och vi bjöd hem dem till oss på en drink och sedan middag på food courten i Sri Hartamas.

Vid åttatiden dök så Agneta och Ragnar Jonell upp med sina goda vänner Eva och Michael samt tre ungdomar. Det blev en väldigt rolig kväll. Från att endast ha Jalrups som gemensam punkt upptäckte vi att vi hade mängder med gemensamma bekanta och att flera av oss till och med hade gått på samma skolor och haft samma lärare. Världen är liten!!!

Bland annat kände de Birgitta Bergins syster och man och hade även träffat Kjell och Birgitta, samt att de var vänner med Anders och Ewa Romeling, där hon och jag var klasskamrater från klass 1 - 9. Otroligt!

Middagen var lika god som vanligt på food courten med dess enorma utbud av olika maträtter. Våra gäster åkte tillbaka in till KL och jag och Michi avslutade med en drink på Clear på Mont Kiara Plaza. En riktigt trevlig kväll!!