12 april 2022

Till Langkawi och förberedelser för konferens

Njuter av vår utsikt från balkongen. Jag tycker fortfarande att poolområdet på Almaspuri är det finaste jag sett. Välskött och väldigt fin pool. Tänk att vi slutit cirkeln och är här igen. Det känns väldigt fint!


Idag var det dags för Thelma och mig att åka upp till Langkawi. Redan klockan nio tog vi en taxi ut till flygplatsen. Vi gick förbi Uniqlo då jag ville köpa nya ansiktsmasker. Konstigt nog hade de inte det på flygplatsen utan i butiker inne i stan bara. Man kan ju tycka att just flygplatsen vore en lämplig butik att föra det... När vi skulle scanna för att få en bagagetag fungerade det inte alls. Ändå tyckte vi ju att texten på maskinen tydligt visade att vi var på rätt plats.


Av första maskinen fanns det kanske 40. Sedan fanns det två röda maskiner också. Vi frågade personal och fick till svar att det är ju de röda fattar ni väl. Inte lätt att förstå. Till slut hade vi checkat in en väska i alla fall och hann med en god kaffe på Starbucks.


In med sakerna i huset och direkt iväg till Langkawi Fair för att handla inför vår konferens. Det tog oss tre affärer innan vi kom hem - med nästan allt.


Shadow haltar för fullt, främst på höger framben. Idag blödde det till och med. Jag får försöka fixa med en veterinär som får kolla.


Han var dock glad och pigg som vanligt, med god aptit, vilket alltid är ett bra tecken.


Just när Thelma och jag skulle sätta oss och äta middag så kom ett nytt meddelande att Michis biljett i morgon är flyttat från 15:55 till 13:10. Passagerarens namn: Ann-Catarine Cederkvist. Alltså vad i hela friden håller de på med. Fick köra en ny chat med Air Asia som kunde bekräfta att det fortfarande var en biljett i Michis namn och att han hade en ny tid. Karthik är på samma plan, men de kunde inte se vad som gällde för honom. De skulle lämna besked inom 24 timmar. Strålande, eftersom planet går om 18 timmar. Han lovade till slut att återkomma senare i natt. Efteråt kunde han med och be mig betygsätta chatten. Det bara jag ignorerade. Noll - fanns det som betyg???

Till slut fick vi i alla fall en trevlig middag och varsin öl och det räckte för att få mig att gäspa och längta efter sängen. Efter tio sidor i min säng var ögonen tunga och det var bara till att kura ihop sig och sova.