05 januari 2018

Konferensdag och Hilton

En ny dag på kontoret och ett foto från rummet där Andreas, Lovisa, Michi och jag sitter.


Efter en tuff konferensvecka så firade vi idag med fin middag på Hilton. Det var dags att låta våra gäster prova pekinganka.


Vi fick också in en teceremonimästare som hällde upp te på alla möjliga sätt. Helt imponerande.


Vi blev även serverade annat te förutom vin, öl och vatten. Vi hade fått ett eget rum för vår grupp.


Tekillen var även den som sedan skar upp våra ankor för servering.


Så fantastiskt gott. Skinnet virades sedan in i små pannkakor tillsammans med gurka och vårlök.


Efterrätten var lite skum i form av lemongrass-gele med lite vaniljglass.


När middagen var över så hade restaurangen ordnat bord till oss på hotellklubben, Zetabar. Där blev det dans och trevligheter. Vid halvettiden drog vi och våra Hijauangäster hem till oss, men den yngre generationen fortsatte ett tag till.