03 september 2015

En aktiv dag i Sverige!

Flygresan gick bra i natt. Fredrik sov som vanligt så snart middagen var uppäten. Den här gången fick vi ingen varm mat utan en kall wrap som i och för sig var rätt god. Jag såg tre filmer: Den nya Disneyfilmen Inside Out, Pitch Perfect 2 och Boychoir med bland annat Dustin Hoffman. Det är den stora fördelen när man flyger - man blir lite uppdaterad på filmfronten :)


Så fort vi satte oss ner någonstans och det fanns wifi var Fredrik ute på sin dator eller telefon och chattade med Amanda. Det är väl så det kommer att bli den närmaste tiden. Konstaterade att det var nästan 2,5 kilometer att gå från gaten vi landade vid på Amsterdam till nästa gate där vi skulle flyga till Göteborg. Tur man är frisk och rask! När vi lämnade Amsterdam var det en enorm regnbåge utanför fönstret.




Pappa kom och hämtade oss på Landvetter och sedan hade vi en väldigt aktiv dag framför oss. Vi slängde in väskorna hemma och var väl kvar en halvtimme innan vi gav oss ut igen. Första stoppet blev banken där vi hade ett snabbt möte för att sedan gå bort till Allum. En ny adapter inköptes och så några räkmackor att ta med som lunch hem till Anders. Hem till honom kom även Angelika, Stella och deras nya au pair, Vivianne, från Kina som anlände igår.





Farfar tyckte det var roligt att få säga hejdå till Fredrik innan han försvinner till London.



Nästa stopp blev ett besök hos Bärbel och sedan bar det av hemåt via Ica. Efter någon timme traskade Fredrik hem till morfar som skulle lära honom en god fiskrätt med torsk och räkor. Mysigt för dem att få lite egen tid ihop!!! Jag gick sedan upp till pappa framåt halvsju. Han visade mig att Arla gjort en ny filmjölk som heter Leif, precis som han :) Det roliga är att pappa hatar filmjölk och säger att sur mjölk är ju fruktansvärt. Det håller jag med om, men filmjölk är ju något annat. Tror aldrig han har smakat det. Nu måste han ju nästan testa...



Helene, Thomas, Nicole och Victor kom också på middag och det var så mysigt att ha fått träffa verkligen hela släkten idag. Victor hade klippt av sig det mesta av sitt långa hår och såg jättesnygg ut!



Så jättemysigt att träffa pappa också. Han ställer alltid upp med allt från att hämta och lämna på Landvetter till att fixa goda middagar. Det är bara att njuta!!!




Framåt halvtiotiden började jetlagen att sätta in och Fredrik och jag traskade hem i den tiogradiga natten. En doft av mogna äpplen låg i luften och det kändes alldeles fantastiskt!