05 juli 2012

Matchracing med Handelsbanken på Marstrand

Imorse gick vi upp vid halvnio för att åka iväg till Marstrand. Vi var inbjudna av Handelsbanken för att se matchracingen där. Äntligen, äntligen var vädret fantastiskt och vi promenerade ner till båten för en färd på spegelblankt vatten bort till Marstrand.



Det är alltid en imponerande syn när man kommer genom Albrektssunds kanal och ser fästningen framför sig.




Vi samlades först i en grupp uppe i gamla Kruthuset och fick kaffe, fralla samt en genomgång av hur tävlingarna går till.




Tyvärr blåste det lite för lite så tävlingarna sköts upp fram till ett. Vi tog oss istället en liten promenad runt Marstrand. Gick bland annat till Niklas galleri, men han var inte där då.






Massor av tält var uppsatta och Michi fick sig en match i minibordtennis och tog hem vinsten med 5-4.




När vi kom tillbaka hade tävlingarna precis börjat. Det var roligt att se, men lite svårt att hänga med när åtta båtar i fyra tävlingar var ute och åkte samtidigt...




Efter ett par timmar tog vi oss en liten promenad igen, med Anna Ekstrand som är kontorschef i Partille samt en annan kund till henne.




Vi tretiden åkte sedan Michi och jag över till Koön med färjan för att besöka Nicole som jobbar på hotellet där.




Hon tog med oss på en rundvandring och det var ett jättefint hotell. Kul att träffa henne i hennes jobbmiljö också!



Vi gick sedan tillbaka en sista gång till Handelsbanken och lämnade sedan Marstrand vid halvfemtiden. Vi hade hälsat på en av de fyra rörelsecheferna, som visade sig vara Veronica som gick ett år under mig i skolan i Lerum. Världen är liten!




Under tiden som vi var borta hade Anna varit och hämtat Cicci som kommit med tåg till Göteborg. Det blev ett kärt återseende som vi firade med lite gott grillat på kvällen :)