10 april 2019

SWEAs påsklunch

Idag var det dags för Sweas årliga påsklunch och alla hade tagit med sig någon rätt till buffén. Så mycket gott och svenskt!!!



Till och med en skinka stod på bordet!


Det blev lite av varje. Mums! Dessutom väldigt söta servetter som någon tagit med från Sverige.


Tjugo personer dök upp totalt till lunchen.




Jul- och påsklunch är alltid de som drar lite extra folk. Efter mötet satt Pia, Marita, Emma och jag kvar och diskuterade kokboken vi gjort för SWEA. Prokuktkommittén vill inte godkänna den för det finns en kokbok framtagen av SWEA Toronto redan. Den gjordes dock 2013 och finns på andra sidan världen. I reglerna står dessutom att det BÖR inte göras liknande produkter i olika avdelninger, men det står inte FÅR inte. Så skriver de att de hoppas vi kan ta fram en annan trevlig produkt ingen annan har. Och vad har de tänkt att vi skall göra med vår bok? Slänga den? Man blir galen!