04 april 2018

Sista dagen i backen

Anna har alltid med sig sin polaroidkamera och från varje semester så blir det ett kort på hela gruppen. De ser så roligt gammaldags ut!


Idag startade med ett åt uppifrån toppen, men Anna fick så ont i sina fötter av de branta backarna så vi tog det lugnt lite längre ner ett tag.


Fredrik och Michi stack sedan upp igen, medan jag stannade med Anna och Victoria och filmade lite när vi åkte. Fick lära mig en ny funktion på telefonen - att man kan ta foton medan man filmar!


På eftermiddagen åkte vi upp till toppen igen och Anna åkte lite med Nur så hon fick sällskap. Hon hade varit i skidskola på förmiddagen.


Det blev några härliga åk och sedan valde Michi att åka ner till tjejerna för att hjälpa dem ta lite kort.


Fredrik, Victoria och jag åkte vidare på toppen och passade på att ta lite olika foton denna sista dag.




När vi var klara på toppen och liftarna skulle stänga åkte vi ner för att kolla hur det gick för Nur. Jag lyckades precis fånga dem när de kom upp med liften.


Nur hade sedan bokat in massage för mig och Michi på spa-anläggningen här på Club Med som tack för resan. Vi hade redan fått en hel låda med maldiviansk tonfisk, chilisås och champagne, så det var redan mer än nog. Det var otroligt skönt att avsluta hela resan med en massage för alla väl använda muskler. Efteråt kunde vi gå ner och njuta av den fantastiska maten igen.


När vi gick ner till baren senare på kvällen hade de en musiker från Filippinerna som spelade gitarr och sjöng. Rätt som det var började personalen ropa att de ville ha Anna på scenen. Denna gång var hon mer lättövertalad och det blev två sånger tillsammans på scenen.


Så var våra skiddagar över för den här gången och det har verkligen varit en bra resa. Jag kommer ihåg hur Michi och jag började prata om det efter förra resan och nu blev det verklighet och alla kunde komma med. Ingen har skadat sig och vi har haft så roligt!