06 mars 2023

Middag med familjen Sjönell

Vinkylen på Langkawi ekade tomt efter alla gäster vi har haft under senaste halvåret så idag åkte jag till stan för att fylla på lite. Också bra med tanke på att de funderar på att lägga till skatten på alkohol igen. Åkte till ett ställe vi handlat på tidigare inne i Kuah. De har tidigare levererat till hotell också, men tydligen slutat med det nu.


Michi jobbade och när det var dags för lunch åkte vi iväg med Nathan och Natasha för att äta lunch på en indisk restaurang nära Sun Café.


Rätt som det var dök den här killen upp, Paul från Pressroom. Han jobbar numera på La Bodega och åker upp till restaurangen på Langkawi en gång i månaden för att se hur den sköts. Helt otroligt att vi skulle springa på varandra. Han blev helt överlycklig och bara kramade oss hur länge som helst. Det är säkert tio år sedan vi sågs sist.


Michi fick sedan jobba klart och vid sextiden dök familjen Sjönells upp. De bodde här av och till under våra tio första år och flyttade härifrån 2014. Nu var de tillbaka i Malaysia på besök och skulle bo uppe på Langkawi i några dagar. Det blev en tur till Nelayan igen.



Vi skiljdes åt vid restaurangen. Hemma vid poolen fick vi pratat lite med Fredrik och gosat med Shadow. Han kommer gärna och lägger sig tätt, tätt intill när man sitter på marken.


Vi fick rå om honom riktigt mycket denna kväll och ge honom lite godisar också, för imorgon bär det av till KL igen.