07 januari 2017

Annas vänner lämnar och vi träffar våra på Souled Out

Vaknade i morse av att få se och höra på Facebook att Pernilla har blivit rånad här i KL. En kille kom på moppe och ryckte hennes handväska. Hon är här i KL med Johnny och Matilda. Michi har hunnit träffa dem en dag, men vi har haft så mycket gäster så jag har tyvärr inte hunnit med. Det visste de i och för sig när de kom hit, men det känns ändå lite tokigt. Har försökt att nå henne för att höra hur det har gått! Tydligen blev hon av med reskassa och telefon, men passet var i säkert förvar. Tråkigt bara att de inte fick något bra intryck av vår stad.


Själva åkte vi med Sandra, Rico och Anna in till 1 Utama och promenerade omkring lite. Nu var det dekorerat inför det kinesiska nyåret. Vårt mål var att promenera bort till den nya MRT-stationen och prova tåget som precis startat. Vi åkte några stationer och hoppade av nedanför Bangsar Shopping Centre. Det blev promenad upp för en brant backe och sedan lunch på La Bodega.


Redan halvfem var det dags för Sandra och Rico att bli hämtade och åka ut till flygplatsen. Nu är det "bara" Anna kvar.


Klockan sex var det dags för nästa punkt på schemat och det var middag på Souled Out med kompisar som hälsade på i KL. Jeanette är här nu och även Eva Linder med döttrar är på plats. Så roligt att träffa alla igen.


Vi blev inte jättesena för nu är vi rätt trötta efter alla festdagar. Det var hur som helst jättekul att se alla, men vi somnade väldigt gott denna natt :)