02 november 2016

Lägenhetsfix

Fredrik har suttit och skrivit på sin första uppsats för Kings och det var roligt att få läsa den. Mycket jobb och nu har han dessutom besök av Malin och Sofie från Rörtången. Själv tog jag mig en liten löprunda ute i ett lite gråmulet Mont Kiara. Det bar sedan av till jobbet. Jag hade bland annat beställt små klisterlappar med vår nya adress på och de var klara att hämtas ut förra veckan. Skrev då till tryckeriet att jag inte kunde hämta ut dem förrän den här veckan då jag var på Langkawi. Då ville de ha choklad - billigt att köpa där. De skrev det på skämt, men jag köpte med en påse Daim så de blev lite förvånade och fulla i skratt när jag överlämnade den. Lite kul att överraska!


                                              
I lägenheten några av killarna hyr har fläkten gått sönder plus att lägenheten saknar ugn. Det blev lite detektivarbete idag för att hitta vad som kan passa, men nu är det beställt och klart och levereras den 8 november. Dags för lite uppgradering.


Anna skickade bild på middagen med Nur. De hade lagat maldiviansk mat. Ser fram emot lite spännande middagar när vi kommer på besök.



Längtar efter barnen nu. Bara cirka fem veckor kvar tills vi ses!!!