21 december 2021

Sista dagen hemma och familjemiddag hos oss

När jag vaknade i morse var alla dokument godkända och jag kunde checka in och få boardingkort på British Airways. Detta innebär att vi kan gå direkt till "bag drop" och slipper köa för att verifiera alla dokument. Det har ju varit flera historier nu från Arlanda där folk missat sina plan då de inte hunnit fram i kön i tid. Fick också kokat julskinkan till pappa.


Åkte iväg för att handla det sista till London och passerade givetvis sopstationen med några påsar. Alltid, varje gång, i Sverige.


Michi hade kommit med den briljanta idéen att vi skulle ta med havskräftor till barnen. Döm om min förvåning när jag kom till fiskaffären på Ica Kvantum och de var slut och nya skulle inte kokas förrän imorgon. Vilken besvikelse. Då kom jag på att Helene och Thomas brukar prata om att de har så goda kräftor på Coop i Partille så jag svängde snabbt dit och hela fiskavdelningen kryllade av kräftor. Nu får vi försöka packa dem säkert också.


På kvällen hade vi middag hemma för Helene, Thomas, Victor och pappa. Nicole var på julmiddag med sina kompisar idag, men vi såg ju henne hos pappa i lördags. Vi gjorde Janssons som vi alltid brukar göra när vi bakar pepparkakor. Riktigt juligt och gott. Vi hade det så trevligt så jag glömde till och med att ta ett foto. När de försvann hemåt så packade jag lite småsaker till, vattnade de få växter vi har och förberedde lite inför morgondagen. Tänk så fort dessa dagar har gått, men så tacksam att vi åkte hem och att flyget verkar gå som det skall. Vi har varit lite nervösa för att bli fast här om British Airways skulle ställa in planet. Kommer vi bara till London så är ju alla vi fyra som skall till Maldiverna på samma plats och kan tackla vad som än kommer.