06 januari 2016

Trädgården i full blom

Alla dessa frukostbilder, men jag kan inte låta bli. Våra frukostar på Langkawi är väldigt svenska. Tyvärr har vår Nespressobryggare gått sönder, på- och avstängningsknappen verkar glappa. Den får följa med ner till KL för lagning.



Var bara tvungen att gå runt i trädgården och fota lite. Det blommar extremt mycket nu och det är så otroligt vackert. Här kommer lite bilder:










Skrattade gott åt den malaysiska engelskan. I vår hyrbil satt denna skylt. Do not litter out... Ja, man förstår ju i och för sig vad de menar.




Michi ville ta med en av de runda lamporna hem till Rörtången och åkte idag iväg för att hitta något att packa den i. Det slutade att han kom hem med en stabil liten soptunna. På flygplatsen kunde de sedan plasta in allt noggrant och vi fick massor med klisterlappar där det stod Fragile. Nu hoppas vi att den håller hela vägen till Sverige.



Min kära man skall ju alltid skoja till det lite så när vi satt på flyget så började han tejpa fast de olika delarna på vår kaffemaskin så att den inte skulle ramla isär helt. Såg ju lite roligt ut när han satt med en kaffemaskin i knäet så folk tittade ju lite. Då började han fråga: "Coffee?" Jag sjönk sakta allt djupare ner i mitt säte...




Väl hemma väntade tre söta tjejer och Thelma hade gjort sina goda revben till middag. Det packades för fullt för i morgon bär det iväg till Maldiverna. Efter middagen blev de upphämtade av Mario och gjorde en vända på stan med Luna Bar och Zouk innan de skall till lite lugnare breddgrader.



Fredrik skickade lite bilder igen och idag hade de varit uppe vid Kristus-statyn i Rio. Måste ha varit helt fantastiskt!!!




Linbana upp till toppen av berget. Det ser rätt brant ut!






Båda barnen har verkligen startat året med otroliga resor. Själva är vi rätt nöjda med Langkawi :)