30 november 2022

Dags att börja fixa med julklapparna

Det blev en tur in till stan idag. På lördag är det middag igen med Chaine des Rotisseurs, julmiddag denna gång, på en italiensk restaurang inne i stan. Jag har en klänning men behövde köpa till en sjal då det ofta är rätt kallt inomhus. Kontrasterna blir väl för stora. Det är så julskyltat överallt nu, men det är klart, vi är nu inne på den 30 november. Väl hemma kom det ett enormt regnoväder. Michi satt i bilen på väg till tandläkaren och hann precis i tid. När det regnar brukar trafiken braka ihop totalt.


Nu har det julpyntats i lägenheten för första gången och en liten känsla av jul börjar smyga sig in. Just balkongljusen har alltid varit en av mina favoriter.


Även en liten julgran, dock i plast, har kommit upp.


Michi kommer ju alltid hem med spännande bilder från tandläkaren och denna gång hade han fotat av sin röntenbild. Man ser verkligen skruvarna i underkäken där han hade sina små mjölktänder. Idag skruvades tänderna på plats.


Nu skall han bara tillbaka en gång till i december innan vi åker hem. Resten kommer att göras när vi är tillbaka i februari.