17 mars 2010

En klasskamrat har gått bort

9 mars startade inte på något roligt sätt. Fick reda på genom en kompis i Lerum att min klasskamrat Ewa (Johansson) Romeling har gått bort. Hon har haft cancer i flera år och nu klarade inte kroppen mer. Hon har två barn, flickor, som är ungefär i ålder som Anna och Fredrik. Det känns verkligen fruktansvärt. Ewa blev bara 46 år.

Vi har inte haft någon speciell kontakt under flera år, men har sprungit på varandra ibland och det har alltid varit lika roligt. Speciellt när man bor så långt borta så är man glad för alla gamla rötter som finns i Sverige. Man drabbas också alltid av insikten att man borde vara bättre på att hålla kontakt med fler av sina gamla vänner.

Vi är flera klasskamrater som gick ihop från klass 1 - 9 som nu hittat varandra igen via Facebook och det känns bra och roligt.

Känns alltid overkligt när det är någon i ens egen ålder som går bort, det känns så avlägset ännu, hemskare också eftersom det oftast finns mindre barn inblandade.Tänker på Ewas familj och kan bara känna en stor sorg med dem.