04 mars 2022

Äntligen Langkawi

Så var det äntligen dags att åka till Langkawi igen. Senast vi var där var i mitten av november innan det bar av till England. Thelma och jag kom först till Subang Airport och hann med en kaffe och en macka innan Michi dök upp.



När taxin svängde in på vår gata på Langkawi var det en liten brun hund som låg och vilade på trappan till villa 4. Han kikade på bilen, som han antagligen kikar på alla bilar som kör längre ner på gatan. Han klev ut på vägen och tittade neråt och när han såg oss kom han springande i full fart. Hjärtat håller ju på att brista när han kommer rusande. Lika glad varje gång, det spelar ingen roll hur lång tid som har gått.


Han följde direkt med in i trädgården och sedan dess har han stannat här.



Vi gick ut och åt på kvällen. Först åkte vi ner till Cactus, men det var stängt. Det är nog nästan första gången det har hänt. Vi åkte vidare till Tapaz som fortfarande var öppet. När vi kom hem var vår lilla vakthund på plats och väntade på oss.


Det är ju rätt tryggt att ha en liten hund vaktande hela natten.


Anna har åkt med jobbet ner till Barcelona för att hälsa på sitt spanska team och Fredrik och Lucy har åkt till Paris för att fira Lucys syster som fyller 30. De tog tåget ner, snabbt och lätt!


Det gäller väl att passa på att resa nu. Man har ju ingen aning om vad som händer framöver. Vi har idag fått klart med biljetter med KLM till London den 30 maj. Vi har kollat så att biljetterna är ombokningsbara och det är de. Nu håller vi tummarna för att Europa skall vara säkert.