26 augusti 2017

Massa besök - som vanligt

Som så ofta på Langkawi var det en helg fylld av besök och hantverkare. När vi skulle åka in till stan för att avsluta vårt gamla internet så klev Harry och Joanna in genom grinden för att fixa klart med larmet och flytta den sista kameran. När vi var inne i Kuah fick vi telefonsamtal från en kille som skulle fixa vår luftkonditionering så då åkte vi hem och var hemma vid två. Skönt att han kunde komma samma dags om jag ringde då det har varit väääääldigt varmt i sovrummet. Det var en liten del i kompressorn som behövde bytas ut så nu fungerar allt som det skall!


Harry med fru lämnade inte förrän framemot halvsextiden och under tiden hann även byggmästare Alan och elektriker Ragu komma. Inte en lugn stund :) På kvällen bestämde vi oss för middag hemma i alla fall. Vi hade lite sällskap till förrätten - Michis grillade korvar. En stor gecko satt på väggen och spanade. Kul att de har kommit tillbaka, ett tag hade vi inga på huset.


Det blev sedan härlig middag på altanen under stjärnornas sken.


Anna har varit i Stockholm i helgen med Nur och hälsat på lite kompisar där. Billiga biljetter och två timmars flyg har sina fördelar. På måndag är det dessutom ledig dag i England så det blir långhelg.