18 juni 2012

Första dagen hemma i Lerum

Så landade vi tidigt fredag morgon på Amsterdams flygplats och nu var det inte långt kvar. Fredrik hade somnat med en filt över huvudet direkt när vi startade från KL och vaknade sedan en kvart innan vi landade. Jag hade också sovit ok, men det var fyra små bebisar med längst fram och framför allt en av dem skrek i princip hela natten. Stackars föräldrar!!



Klockan sju var det dags för nästa plan och det är alltid lika vackert när man flyger in över Härskogens sjöar och vidsträckta skogsområden!




I och med att Fredrik hade sovit hela resan så var han vrålhungrig när vi landade och kastade sig in på Pressbyrån för att köpa två korv med bröd. Han såg väldigt lycklig ut när han fått dem, en i varje hand.




Väl hemma var det dags att ta tag i lite sysslor som vi slipper i Malaysia :) Väskorna skulle packas upp och huset dammas och dammsugas... Fredrik försvann snabbt upp till kusin Victor och klockan sex var jag ditbjuden också när Helene var hemma från jobbet.




Det blev färska räkor till middag, något man som västkustbo verkligen kan längta efter!!!




Vi kämpade tappert med att hålla oss vakna. Med en tidsskillnad på sex timmar så är man rätt trött redan vid sju-åttatiden. Som tur var spelade Sverige fotboll mot England och det hjälpte till! Inte helt oväntat vann England med 3-2, men Sverige kämpade på bra.




Som alltid lika mysigt att vara hemma och träffa nära och kära!!!