01 februari 2023

En tur in till London

Anna kör ett program som hon får av sin personliga tränare. Det inkluderar även mathållning och efter att ha levt i en månad som om vi varit på semester så är det nu dags att dra i handbromsen. Nu skall vi köra ordentlig mat när vi är kvar här, förutom på helgerna när vi ska få unna oss lite.


Michi hade möte inne i London idag och jag åkte med in. Det skulle ha varit tågstrejk idag - igen - men det var inget vi märkte av. Jag åkte till Harrods för att köpa ett schampoo och hittade restaurangen där Fredriks kompis Malin från Rörtången jobbar. Hon var ledig idag, men vi får komma tillbaka.


Louis Vuitton hade hur mycket reklam som helst på Harrods. Allt är prickigt och de hade nu satt upp en enorm målare som gjorde prickar på fasaden.



Skulle åka till Totally Swedish inne i Marylebone och hittade en buss som skulle vara snabbare än tunnelbanan. När jag suttit på bussen i en kvart och vi inte ens åkt en hållplats så gick jag av och tog tunnelbanan bort till Michi istället. Får beställa online...


Åkte till St Pauls och det är onekligen en pampig byggnad.


Tåget hem fungerade också så inga missöden idag. Skönt det!


Fredrik och Lucy har bestämt att de ska ta mer än 10,000 steg per dag så det hakade jag på. Januari gick ju bra!



Nu har vi börjat kolla på The Crown säsong 3. Det är lite jobbigt när alla skådespelare är utbytta, men vi lär väl vänja oss.