12 september 2023

Dags att ta tag i hemmet

När vi är hemma i Sverige så har jag oftast ingen bil eftersom Michi tar den till jobbet. Ibland blir det lite knöligt när jag behöver handla till exempel så då är det bra att pappa finns i närheten.


Vi åkte iväg till Ica Kvantum och handlade tillsammans.


Väl hemma igen så stack jag ut och sprang. Det har ju blivit mest promenader i flera månader så det kändes skönt att komma igång igen. Ska försöka hålla mig till tre gånger i veckan. Nu är jag i början av programmet och det är bara trettio minuter varje gång med promenad och löpning blandat.


När det var dags för middag blev det smaskiga kantarelltoasts. Det gäller att ta tillvara på säsongen.


Åsa fick ju adoptera mina chilisar när vi lämnade Rörtången och idag fick jag bilder där en av sorterna nu hade fått massor av frukter. Jag visste väl att hon hade gröna fingrar!! Nu får vi boka in en träff också så jag får träffa henne och stjäla några chilisar.


Hade samtal med Annas tränare, Olivia, idag. Ska försöka ta tag i livet, maten och träningen när vi närmar oss oktober. Vi lever alldeles för gott när vi reser runt. Man måste signa upp sig för ett halvår och på den tiden skall man väl se lite resultat.