18 mars 2017

Helene fyller 50

Vaknade av att Michi skickade lite kort från Langkawi. Tydligen har de börjat bygga uppe i backen nu. Det blir spännande att se nästa gång vi är uppe!


Våra grannar i villa 1 har sitt hus ute till försäljning nu. De begär 8,8 miljoner ringgit. Undrar vilken planet de bor på...


Anna och jag körde fullt program idag. Vi började med ett stopp hos morfar där Anna fick vara lite hjälpreda och fixa en utskrift . Därifrån bar det av till Allum för lite inköp av kanelbullar och sedan vidare till farfar.




Det blev fika med bulle och farfars hembakade sockerkaka som alltid är lika mumsig. Vi tittade runt lite i huset också och jag var tvungen att fota vårt bröllopsfoto från 1991 och bilden från vårt silverbröllop 2016, 25 år senare. Rätt häftigt!


Vi lämnade farfar vid tvåtiden och åkte vidare mot Östra Sjukhuset för att besöka farmor. Hon var lika glad idag och det var väl extra roligt när Anna kom och hälsade på!


Det blev sedan snabbt hem, checkade in på flyget för imorgon, packade det mesta och gjorde oss i ordning inför kvällens middag hos Helene. Förutom föräldrar och syskon hade Helene två kompisar med. Istället för en stor fest skall familjen åka till Badgastein och vandra i sommar. Härligt!




Kvällens personal i form av Thomas, Nicole och Victor. Bra jobbat!


 Pappa satt brevid Thomas mamma Anna-Lena. 


Middagen avslutades med paketöppning och Helene blev glad för handväskan hon fick. Det är väl det man skall få när man fyller 50 :)



Tog oss hemåt framåt tolvtiden. Så härligt att få tillbringa sista kvällen i sällskap med hela familjen. Riktigt god och trevlig middag!!!