21 april 2021

Jobb i KL Sentral

Onsdagar innebär oftast jobb på kontoret. Idag var det roligt för vi kunde berätta att det blir bonusutbetalningar för de närmaste tolv månaderna. Inga stora pengar, men ändå något för första gången på många år. Killarna här tycker ju det är jättemycket eftersom lönenivån är så mycket lägre i Malaysia. På vägen hem var himlen svart och det såg ut att bli världens oväder. Bara att hoppas på att hinna hem innan det bröt ut.


Har gått igenom många av mina böcker och sorterar bort och sorterar om. Stod och tittade på hyllan med resehandböcker igår. De är många... Undrar när de kommer till användning igen.


I Stockholm har kompisar som nu fyllt sextio fått tid för covidvaccinering. Känns som om de ligger lite före Göteborg... Skönt ju fler som får det även om informationen om vilka vaccin som gäller varierar varje dag. Ett tag skulle de över 65 inte få Astra-Zeneca, nu är de de enda som får det... De som har fått en dos ska få börja om med ett annat vaccin istället för att få dos två. Det är inte lätt att hänga med. Fick ett lååååångt samtal med Helene idag. Så otroligt mysigt!!