26 juni 2018

Återträff med Kerstin

Michi och Anna var givetvis på jobbet idag och jag passade på att träffa Marie och ta en fika. Skönt att ha lite tid att prata ikapp på. En av hennes tvillingtjejer, Emelie, som är två år äldre än Anna väntar nu barn och skall bli mamma i oktober. Så jättespännande!


Planterade alla blommorna idag också så nu har vi tre stycket stora "krukor" på terrassen.


Anna började läsa Birgittas senaste bok här men kommer inte hinna läsa ut den. Jag sprang över till Birgitta och köpte ett nytt exemplar.


Kul att kunna ge bort en signerad bok :)


På kvällen åkte jag in till stan för att äta middag med min klasskompis från gymnasiet, Kerstin Erre. Egentligen skulle även Filippa varit med, men hon hade tyvärr blivit sjuk. På väg till Avalon där vi skulle ses fick jag se renoveringen av Kopparmärra, med denna mycket göteborgska vepa på.


Vi slog oss ner på restaurangen och startade med varsin Strawberry Gin. Mycket god!


Det blev sedan så mycket prat, skratt och allvar i en salig blandning. Inte en minut tyst. Det var knappt så vi hann beställa mat överhuvudtaget. Tur vi hade en tålmodig servitör.


På Kerstins rekommendation blev det gravlax till varmrätt och sedan tog vi en gudomligt god smultronparfait till efterrätt. Mums.


Tog bussen tillbaka till Rörtången med ett leende på läpparna. Tänk att det är så lätt att ta vid där man slutade senast. Det är femton år sedan vi sist sågs. Helt galet!


Rörtången mötte upp med ett otroligt vackert ljus i solnedgången. Anna och Michi hade varit iväg på Rönnängs Brygga och ätit middag. 



Nu var det sista kvällen med Anna här för den här gången. Imorgon åker vi hem till Lerum och sedan flyger hon strax efter åtta i morgon kväll. Så mysigt det har varit!!