23 oktober 2020

Middag med Schippers på Souled Out

Efter jobbet idag så var det dags för middag på Souled Out. Där skulle vi träffa våra goda vänner Karine och Rudi, föräldrar till Thomas som är en av Fredriks nära vänner. Det är oktober och självklart har Souled Out tagit upp temat Oktoberfest. Michi var i sjunde himlen när han upptäckte att han kunde få en "sausage platter" till middag :)


Vi andra tog indisk mat. De har världens godaste butter chicken här. Personalen fick hjälpa oss med ett foto. Måste alltid tänka på bloggen!


Karine tog ett foto när restaurangen stängde och vi fick gå. Klockan var bara 22 men nu måste alla ställen stänga tidigare. Så snygga vi är i våra munskydd...


Det är verkligen roligt att vara tillbaka och träffa alla vänner vi har här. Många diskuterar att flytta tillbaka till Europa och många har redan hunnit lämna. Idag kom det fram att just detta par, som vi visste hade bott i England i många år, just hade bott i Ascot, ett stenkast från Maidenhead. Karine sade att hon har många tips till Anna och Erik om söta byar och bra restauranger. Världen är liten!