02 januari 2018

Bäckströms och Michi lämnar Langkawi

När vi satt och åt frukost i morse så kom Rentokil på besök. Poolskötaren hade upptäckt att en av trähyllorna från Ikea inne i vårt pumphus nästan hade pulvriserats så vi misstänkte termiter. De konstaterade att så var fallet och kommer nu att lägga ut gift som tas med till boet och dödar alla. Vi fick också en rörleverans till poolen där vissa saker behöver byggas om då det blivit stopp någonstans. Som alltid lite hantverkare på besök. Vid ettiden var det dags för Bäckströms och Michi att resa tillbaka ner till KL.



Jag slängde in en maskin tvätt. Gäller att fixa inför nästa besök. Sedan var det platt fall i en solstol med en god bok, kaffe och lite skumtomtar. Härligt! Efter en stund dök Greg och Dave upp för att kolla med poolen och sedan kom Rentokil för att spraya inne. Jag behövde inte vara ensam så länge...



Lämnade tomten en stund och åkte ner till stranden och bokhandeln som finns där. Hade fyra utlästa böcker med mig och bytte till mig två nya. Skönt att minska ner lite på bokförrådet. I bokaffären stod en ung tjej och tittade på de svenska böckerna så vi började prata lite. Hon luffade runt i Asien med sin kille och skulle ner till KL nästa dag. Det slutade med att hon fick mitt mail med tips om KL och Langkawi så hon var glad.

När jag kom hem igen var det dags för middag och det duggade lite ute så jag valde att sitta inne. En liten känd figur strök omkring utanför och ville ha sällskap, men vi låter honom inte komma in. Söt är han i alla fall.




Nu fungerar utebelysningen och det är så fint med alla upplysta träd och buskar.




Avslutade kvällen med en liten film på Netflix innan jag gick upp och somnade sött. Imorgon är det tillbaka till KL och konferens. Michi fick hem Thomas, Magnus och Kennet idag till vår lägenhet och hade middag hemma med dem.