19 oktober 2011

Anna till Dallas - övrraskningarnas överraskning för kompisen Cicci

Torsdagen den 13 oktober satte sig Anna på KLM-planet kvart över elva på kvällen för att åka första sträckan på sin resa till Dallas. Första sträckan var till Amsterdam. Resan har planerats i flera månader och det är helt otroligt att inte Cicci har hört eller anat någonting. Det skulle varit så lätt för någon att råka skriva något på Facebook eller försäga sig när de pratat med Cicci. Det var helt enkelt meningen att det skulle lyckas!


I Amsterdam fick Anna fixa nytt boardingkort för flighten mellan Amsterdam och Dallas. Först 12 timmars flyg till Europa och nu väntade en flygning på elva timmar till.



När Anna kom ut på flygplatsen stod Stickan och väntade på att få köra henne hem. Cicci hade varit tvungen att stanna längre i skolan och var inte hemma så Anna hann duscha och fixa till sig. Eva hämtade Cicci och sade att Stickan var hemma och att Cicci skulle gå före från bilen och ringa på. Vem öppnade då dörren om inte Anna. 



Chocken var total och Cicci bara undrade - Vad gör du här - och tårar, glädjetjut och skratt blandades. Anna sade att hon var alldeles pirrig och nervös.



Det är verkligen fantastisk med en sådan överraskning och tjejerna kan nu se fram emot en hel vecka tillsammans med hur mycket kul som helst tillsammans. Cicci kommer ju att gå i skolan också så Anna får hitta på massa bus med extramamma Eva :)



Nu har Anna en hel helg att se fram emot med hela familjen Malmberg och vi har hört ryktas om rodeo och steakhouse, så det låter precis som man tänker sig Texas.




Mer bilder och info om veckan kommer senare när Anna är hemma igen!