07 augusti 2019

Mammografi och tjejmiddag

Anna skickade lite bilder idag och nu ser det ut som om det händer något. Det har ju hänt saker tidigare också med rör och el, men det syns ju inte på samma sätt. Nu har de börjat sätta upp tak och väggar och det börjar se ut som om det kan bli en lägenhet igen.




Ovan och nedan är vardagsrummet från olika håll.



Hallen från vardagsrummet mot sovrummet



Toaletten - känns ju som att det är en plats där man vill ha väggar :)



Även från Fredrik kom det bilder. Han använde den fina pennan som han fick från Anna för att skriva på sitt anställningskontrakt. Det var väl verkligen rätt tillfälle att inviga pennan :) Nu är allt inskickat och klart och han är redo att börja i september.



Själv startade jag dagen med ett besök på Unilab på Mölndalsvägen för årlig mammografi. Även i år avlöpte det utan problem.




Tog en sväng in till stan och Panduro för att köpa säkerhetsögon till nallarna jag gör. Det är Göteborgsveckan nu och det var varmt, men himlen såg olycksbådande svart ut...




På kvällen var det sedan dags för lite tjejmiddag med tre kompisar; Lotta, Anna och Anna-Karin. Det blev trerätters och mycket prat om familjer, böcker och film. Anna är den första ut att bli farmor i sällskapet. Roligt!




När tjejerna gått hem virkade jag klart de sista delarna på nallen. Nu skall den "bara" stoppas och sys ihop också.




Klockan var nära ett när jag ramlade i säng efter ännu en fullspäckad dag. Jag får vila i Malaysia!